MCA LABS

Labs

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze vlot bereikbare coworking space en meeting center in Antwerpen, met volop daglicht én zicht op de Schelde.

Kies je ideale werkplek

We bieden korte- en langetermijnoplossingen in de coworking space, vergaderzalen en (privé)kantorenin alle maten en vormen. Ook voor een grote board meeting, workshop of bijeenkomst met je bedrijf kan je bij ons terecht op onze vlot bereikbare locatie.

Waar ben je naar op zoek?

MCA PEOPLE 21

Coworking space

Vind jouw werkplek in onze bruisende coworking space in Antwerpen voor flex-werkers en vaste residents. Klik op 'boek een flex desk' als je af en toe een werkplek nodig hebt. Boek eenvoudig online en betaal meteen. Voor een fix desk als langetermijnoplossing maken we graag een offerte op maat. Klik op 'meer over coworking' voor alle details.

Vanaf € 17 / Boek je plek (excl. BTW)

MCA PEOPLE 113

Vergaderzalen

Zoek je een vergaderzaal in Antwerpen voor je team meeting, brainstormsessie, workshop of seminarie? Klik op 'boek een vergaderzaal' en reserveer direct één van onze inspirerende vergaderzalen voor 4 tot 10 personen. Voor de grotere zalen maken wij graag een offerte op maat. Klik op 'meer over vergaderzalen' voor een compleet overzicht.

Vanaf € 23 / Boek een vergaderzaal (excl. BTW)

MCA MEETING

Privé kantoren

Zoek je een eigen werkplek als innovatieve start-up, projectteam of innovatieve club van een grotere corporate, waar je met anderen kan werken rond maritieme innovatie? Onze privé kantoren voor 3 tot 8 personen voorzien in al je benodigdheden.

MCA PEOPLE 99

Kantoorruimte

Met je bedrijf in het kloppend hart van innovatief maritiem Europa zitten? Huur een kantoorruimte met alle faciliteiten van MCA LABS.

Ontdek onze MCA LABS in Antwerpen

MCA LABS is een onderdeel van de MCA “doe” campus en community waar business, technologie en kennis worden gekoppeld om de maritieme industrie te versterken en te ontwikkelen.

Variërend van grotere ondernemingen tot de kleinste start-ups, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Iedereen vindt hier zijn plek en werkt samen aan de maritieme industrie van morgen.

Daarnaast zijn we ook gewoon een gezellige coworking space en meeting center. Met ons brede aanbod bieden we de perfecte oplossing voor iedereen die een nieuwe manier van werken zoekt.

Alles wordt voor jou geregeld zodat jij je kan focussen op je werk. Even ontspannen doe je in één van onze gezellige salons, tijdens een spelletje pool of buiten aan het bruisende Antwerpen Zuid.

Wij staan klaar om je met een warme koffie én een glimlach te ontvangen!

Waarom MCA LABS

Kom aan boord en ontdek coworking op jouw maat. Een tussenstop tussendoor? Bij MCA LABS boek je een flex desk voor een halve dag, of een vergaderzaal voor een uur. Toch op zoek naar een lange termijn oplossing? Onze privékantoren worden naar jouw wensen uitgerust.

MCA LABS is ideaal gelegen waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over bereikbaarheid en parking. Ons MCA LABS hospitality team zorgt voor een persoonlijke ontvangst zodat je meteen je weg vindt en zorgeloos aan de slag kan.

Na jouw boeking bij MCA LABS krijg je logingegevens voor de MCA LABS app die je op je smartphone kan downloaden. Zo geniet je van tal van voordelen:

  • Zorgeloos binnen en buiten lopen.
  • Direct contact met onze hospitality manager die je helpt bij al je vragen.
  • Een duidelijk overzicht van jouw reservaties.
  • Bezoekers uitnodigen zodat hun ontvangst nog vlotter verloopt.
  • Connecteren met andere coworkers.
  • Blijf op de hoogte van alle events.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons