MCA LABS

Labs

Iedereen is welkom in ons co-working en meeting center in Antwerpen, met zicht op de Schelde. MCA LABS is het clubhuis waar de MCA community samenwerkt aan de maritieme industrie van morgen.

We zijn open vanaf 19 april. Boek nu aan -50% openingskorting op een flex desk of vergaderzaal!

Ontdek ons gevarieerd aanbod

Kies jouw ideale werkplek. We hebben flex of fix desks, kantoren en vergaderzalen in alle maten en vormen. Ook voor een grote board meeting, workshop of bijeenkomst met je bedrijf kan je bij ons terecht.

MCA LABS 43 Copy

Co-working

Vind jouw werkplek in onze bruisende co-working voor flex-werkers en vaste residents. Klik op 'boek een flex desk' als je af en toe een werkplek nodig hebt. Boek eenvoudig online en betaal meteen. Voor een fix desk als langetermijnoplossing maken we graag een offerte op maat. Klik op 'meer over co-working' voor alle details.

Met -50% openingskorting vanaf slechts € 8 / halve dag (excl. BTW)

MCA 4 74 Copy

Vergaderzalen

Zoek je een plek voor je team meeting, brainstormsessie, workshop of seminarie? Klik op 'boek een vergaderzaal' en reserveer direct één van onze inspirerende vergaderzalen voor 4 tot 10 personen. Voor de grotere zalen maken wij graag een offerte op maat. Klik op 'meer over vergaderzalen' voor een compleet overzicht.

Met -50% openingskorting vanaf slechts € 10 / uur (excl. BTW)

MCA LABS 1 14 Copy

Privé kantoren

Zoek je een eigen werkplek als innovatieve start-up, projectteam of innovatieve club van een grotere corporate, waar je met anderen kan werken rond maritieme innovatie? Onze privé kantoren voor 3 tot 8 personen voorzien in al je benodigdheden.

MCA LABS 3 65 Copy

Kantoorruimte

Met je bedrijf in het kloppend hart van innovatief maritiem Europa zitten? Huur een kantoorruimte met alle faciliteiten van MCA LABS.

MCA LABS is een onderdeel van de MCA “doe” campus en community waar business, technologie en kennis worden gekoppeld om de maritieme industrie te versterken en te ontwikkelen.

Variërend van grotere ondernemingen tot de kleinste start-ups, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Iedereen vindt hier zijn plek en werkt samen aan de maritieme industrie van morgen.

Daarnaast zijn we ook gewoon een gezellige co-working plek en meeting center. Met ons brede aanbod bieden we de perfecte oplossing voor iedereen die een nieuwe manier van werken zoekt.

Alles wordt voor jou geregeld zodat jij je kan focussen op je werk. Even ontspannen doe je in één van onze gezellige salons, tijdens een spelletje pool of buiten aan het bruisende Antwerpen Zuid.

Wij staan klaar om je met een warme koffie én een glimlach te ontvangen!

Waarom je voor MCA LABS kiest

Kies jouw manier van co-worken en kom aan boord! Een flex desk kan je al vanaf een halve dag boeken en een vergaderzaal vanaf 1 uur. Ook langetermijnoplossingen zoals suites en privé kantoren bieden we aan. Op deze toplocatie hoef je je geen zorgen te maken over bereikbaarheid en parking. Door de persoonlijke ontvangst vind je meteen je weg en kan je zorgeloos aan de slag.

Bij jouw boeking krijg je jouw logingegevens voor de MCA LABS app die je vele voordelen biedt:

  • Zorgeloos binnen en buiten lopen.
  • Snel contact met onze hospitality manager die je kan helpen met al je vragen.
  • Duidelijk overzicht van jouw reservaties.
  • Bezoekers uitnodigen zodat hun ontvangst nog vlotter verloopt.
  • Connecteer met andere co-workers.
  • Blijf op de hoogte van alle events.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons