FEB. 10, 2022

MARITIEME UITDAGINGEN EN HOE KUNNEN WE DIE AANPAKKEN

Op 16 februari organiseert de Hogere Zeevaartschool het symposium Science for Sailing. Het doel is om een gesprek op gang te brengen over de toekomst van de maritieme industrie, de digitalisering van de industrie, de rol van officieren en matrozen in deze nieuwe digitale maritieme omgeving en hoe hen voor te bereiden en op te leiden voor hun toekomstige (digitale) carrière op zee of aan wal.

We hadden een gesprek met Rowan Van Schaeren, algemeen directeur AFNI aan de Hogere Zeevaartschool, over welke maritieme uitdagingen hij ziet en hoe we die kunnen aanpakken om te werken aan een future proof maritieme industrie.

Het samenbrengen van deze stakeholders is één van de dingen die de MCA community doet, ontdek waar het allemaal om draait!

Meer nieuws

IMG 2063
Personenvervoer op de Schelde
MCA Community brengt verschillende belanghebbenden samen om te praten over innovatie binnen de maritieme sector en om concrete actie te ondernemen. Om dit te bereiken identificeert MCA Community verschillende onderwerpen die de moeite waard zijn om te bespreken. Het eerste onderwerp: personenvervoer op de Schelde.
MCA 4 69
Werken bij MCA LABS coworking space betekent genieten van verschillende lunch spots
Misschien heb je ondertussen al wel kennis genomen van onze MCA LABS, dé coworking space van Antwerpen, maar wat je misschien nog niet wist, is dat je van vele lunchspots kan genieten wanneer je bij MCA LABS komt werken. We stellen je graag drie lunchspots voor waar je ongetwijfeld van je lunch kan genieten!
Deepak Mehta
MCA LABS coworking space door de bril van Deepak Mehta