FEB. 10, 2022

MARITIEME UITDAGINGEN EN HOE KUNNEN WE DIE AANPAKKEN

Op 16 februari organiseert de Hogere Zeevaartschool het symposium Science for Sailing. Het doel is om een gesprek op gang te brengen over de toekomst van de maritieme industrie, de digitalisering van de industrie, de rol van officieren en matrozen in deze nieuwe digitale maritieme omgeving en hoe hen voor te bereiden en op te leiden voor hun toekomstige (digitale) carrière op zee of aan wal.

We hadden een gesprek met Rowan Van Schaeren, algemeen directeur AFNI aan de Hogere Zeevaartschool, over welke maritieme uitdagingen hij ziet en hoe we die kunnen aanpakken om te werken aan een future proof maritieme industrie.

Het samenbrengen van deze stakeholders is één van de dingen die de MCA community doet, ontdek waar het allemaal om draait!

Meer nieuws

Picture1
MEI 29, 2023 in Community
MCA Inspiration Sessions 13 June
On June 13th, MCA will host a series of inspiration sessions 3 different topics, followed by Plug n Play Maritime Expo Day @ Waagnatie
MCA CYBER 7
FEB. 13, 2023 in Community
Inspiratiesessies 2023
2023 wordt ongetwijfeld opnieuw een uitdagend jaar waarin MCA relevante stakeholders bij elkaar wil brengen rond verschillende belangrijke onderwerpen voor maritieme innovatie. Een klein overzicht van wat er komt.
NY RECEPTION 3
FEB. 09, 2023 in Community
MCA nieuwjaarsreceptie
Op 24 januari, nodigde MCA haar partners en stakeholders uit om het jaar 2023 af te trappen.