DEC. 21, 2022

Werken bij MCA LABS coworking space betekent genieten van verschillende lunch spots

Misschien heb je ondertussen al wel kennis genomen van onze MCA LABS, dé coworking space van Antwerpen, maar wat je misschien nog niet wist, is dat je van vele lunchspots kan genieten wanneer je bij MCA LABS komt werken. We stellen je graag drie lunchspots voor waar je ongetwijfeld van je lunch kan genieten!

Verschillende lunchspots rondom MCA LABS

Eerst en vooral laten we jullie graag kennismaken met ‘De Zaat’. Deze gezellige en maritieme breakroom kan je vinden in ons gebouw en zorgt ervoor dat je in alle rust en gezelligheid kan genieten van je lunch. In De Zaat kan je onze Smart Fridge ‘Gus’ vinden. Bij deze Smart Fridge kan je verschillende duurzame lunchmogelijkheden kopen zoals ontbijt, sandwiches en wraps, salades, maaltijden die je kan opwarmen, verse desserts, drankjes & snacks.

MCA 4 69

Wil je graag een frisse neus halen? Het Zuidpark is de ideale plek om gezellig te lunchen. Naast het mooie uitzicht op het groene park kan je hier ook verschillende zitbanken en tafeltjes vinden. Zo kan je in alle comfort genieten van een heerlijke lunch. Wist je trouwens dat er zich rond het Zuidpark verschillende horecazaken bevinden? Een lekker broodje of slaatje in combinatie met een mooi uitzicht is volgens ons de perfecte combinatie!

Wie liever geniet van een mooi uitzicht op de Schelde kan zijn/haar lunch opeten aan het water. Je hoeft enkel een straat over te steken en je bent er! Niet alleen kan je hier even uitwaaien om je hoofd leeg te maken, je kan ook gebruik maken van de bankjes om comfortabel je lunch op te eten. Er komen ook steeds verschillende schepen voorbij die je zo van dichtbij kan bekijken. Zeker de moeite waard.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

Wacht niet langer en boek nu jouw plekje!

MCA LABS, dé coworking space van Antwerpen

Onze MCA LABS coworking space in Antwerpen biedt naast ideale werkplekken ook een unieke maritieme beleving. Kom binnen in onze MCA LABS, kijk om je heen en ontdek de verschillende maritieme details, van maritieme touwen tot gebruikte maritieme containers!

MCA PEOPLE 40

Wist je dat we binnen onze MCA LABS coworking space een onderscheidmaken tussen flex en fix desks? Dat betekent niet alleen werken in een gezellige, productieve en maritieme omgeving, maar ook genieten van alle voordelen die hierbij komen kijken:

  • Een prachtig zicht op de Schelde
  • Makkelijk bereikbaar met parking vlakbij
  • Ons Hospitality Team dat klaarstaat voor al jouw vragen
  • Je krijgt de kans om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses binnen een maritiem kader


Naast onze coworking spaces vind je bij ons ook verschillende vergaderruimtes en privékantoren. Voor elk wat wils dus!

Ontdek onze flex en fix desks

Alle nieuwsitems

THEME Cybersecurity
FEB. 01, 2023 in Community, Hotspot van Antwerpen
Maritime cybersecurity
Safer Internet Day vindt plaats op 7 februari en is een jaarlijks wereldwijd evenement dat mensen bewust maakt van het belang van een veilig en verantwoord gebruik van online technologie. Door de toenemende afhankelijkheid van het internet in ons dagelijks leven is het cruciaal geworden om mensen te informeren en te herinneren aan de potentiële gevaren en gevolgen van het online zijn. Dit geldt niet alleen voor ons dagelijks persoonlijk leven, maar ook voor de maritieme industrie.
IMG 2063
Personenvervoer op de Schelde
MCA Community brengt verschillende belanghebbenden samen om te praten over innovatie binnen de maritieme sector en om concrete actie te ondernemen. Om dit te bereiken identificeert MCA Community verschillende onderwerpen die de moeite waard zijn om te bespreken. Het eerste onderwerp: personenvervoer op de Schelde.
Deepak Mehta
MCA LABS coworking space door de bril van Deepak Mehta