Waar staat MCA voor?

MCA is een “doe” campus en community waar business, technologie en kennis worden gekoppeld om de maritieme industrie te versterken en te ontwikkelen.

Het doel van MCA is om bereidwilligen binnen en buiten de maritieme industrie, met een wereldwijde focus op innovatie en duurzaamheid, samen te brengen. MCA Community verbindt en matcht uitdagingen, ambities en actoren. MCA campus biedt faciliteiten en diensten en creëert een stimulerende innovatieomgeving in een levendige nieuwe hotspot in Antwerpen.

MCA campus biedt onderdak aan organisaties variërend van grotere bedrijven tot start-ups, onderwijs- en onderzoeksinstellingen om samen te werken en te innoveren. Hiervoor worden verschillende faciliteiten ter beschikking gesteld: gaande van co-working spaces, project spaces tot verschillende R&D zalen, labs en studio's.

MCA transformeert een oud industrieterrein tot een future proof, maritieme en innovatieve site met respect voor het evenwicht tussen economische activiteit en natuur. Duurzame en flexibele faciliteiten gaan bij MCA hand in hand met kwaliteit, gastvrijheid en community.